Nieuws

Maak kennis met Sint-Bavohumaniora

Op dinsdag 1 februari 2022 om 20 uur staat onze digitale infoavond gepland via onze website https://www.sbhg.be. Op de digitale infoavond stellen we de school voor aan ge√Įnteresseerde ouders. We staan u graag persoonlijk te woord over inschrijvingen, schoolinfo, sport, digitaal leren, cultuur en natuurlijk ons uitgebreide studieaanbod. We staan ter beschikking tussen 20 en 21 uur met een team om al uw vragen te beantwoorden via onze live chat. 

Op de opendeurdag van zaterdag 12 maart 2022 kunnen ouders en leerlingen tussen 10 en 17 uur kennismaken met de school en haar opvoedingsproject. We organiseren die dag verschillende boeiende ateliers waar nieuwe eerstejaars op een actieve manier kunnen kennismaken met het studieaanbod binnen de eerste graad. Er worden ook verscheidene infokiosken voorzien waar, naast nieuwe eerstejaars, ook instromers uit de tweede en derde graad terecht kunnen voor meer informatie. Op al uw praktische vragen krijgt u een antwoord aan de voorziene infostands. Om een totaalbeleving te garanderen wisselen we dit alles af met sfeervolle impressiebeelden van diverse uitstappen en activiteiten. Het belooft een aangename en interessante dag te worden! 

Om een afspraak in te plannen  voor een bezoek aan de school op woensdagnamiddag, kunt u telefonisch contact opnemen met Tine Devriendt op het nummer 09 267 96 11 of een mail sturen naar leerlingenadministratie@sbhg.be

Meer informatie kunt u hier terugvinden.