Nieuws

Sint-Bavo drie avonden op rij op de planken

Een enthousiaste groep jongens en meisjes besluiten om een denderende show in mekaar te steken. Het zou een avond moeten worden met zang, dans en muziek doorheen de tijd. Helaas gaat dit niet zonder horten of stoten en worden ze tijdens de opvoering telkens onderbroken door onvoorziene voorvallen.

Chaos alom, met verkleedpartijen die meer voor het doek gebeuren dan in de coulissen. De toeschouwer wordt getuige van alles wat er leeft in de groep, en wordt zelfs rechtstreeks betrokken bij het gebeuren. Iedereen in de zaal is dus gewaarschuwd!

De rampzalige revue wordt u gebracht door: Hannah Guja, Elyse De Laet, Fien De Schepper, Maïté Van Looken, Anne-Sophie De Vroe, Milagros De Grauwe, Sarah Verschuere, Manon Van Zele, Miguel Markey, Lionel Mueghe, Aurelie Boone, Zarah De Decker, Lauren Van Vlaenderen, Lotte Mestach, Céleste Berton, Van Hoorde Ellen en Arno Geers.
Tekst: Fons Vinck
Bewerking en regie: Tim Verleyen

Er zijn voorstellingen op zaterdag 27 mei vanaf 20 uur en op zondag 28 mei vanaf 15 uur. Bij groot succes, wordt een derde voorstelling op vrijdag 26 mei om 20 u. voorzien.

Kaarten kosten 12 euro voor volwassenen en 8 euro voor -18-jarigen. Leerlingen van Sint-Bavohumaniora betalen het voordeeltarief van 5 euro. Kaarten kunnen gereserveerd worden op http://www.sbhg.be/formulieren.