Nieuws

Openschooldag zaterdag 3 februari 2018 van 14 tot 18 uur met mogelijkheid om zich ter plaatse aan te melden

In aanloop naar het schooljaar 2018-2019 organiseren we een openschooldag. Tijdens die openschooldag zijn alle personeelsleden van de school aanwezig, worden alle richtingen en vakken voorgesteld en kan u kennismaken met de school in al zijn facetten.

Inschrijvingen: nieuwe procedure voor eerstejaars (niet-internen)

Inschrijvingen voor het schooljaar 2018-2019 voor eerstejaars zullen voor het eerst digitaal gebeuren via een centraal aanmeldingsregister (CAR).

De aanmeldingsperiode start op vrijdag 2 februari 2018 om 12 uur en eindigt op vrijdag 23 februari 2018 om 12 uur.

Tijdens deze aanmeldingsperiode melden ouders hun zoon of dochter aan via meldjeaansecundair.gent.be. Hierbij geven ze de gegevens van hun kind(eren) en hun schoolvoorkeuren in. Bovenaan zetten ze de school van hun hoogste voorkeur. 

Sint-Bavo maakt het u gemakkelijk. Tijdens de openschooldag zullen voldoende computers ter beschikking staan om zich aan te melden. Onze medewerkers zullen u daar graag bij helpen. Breng alvast het rijksregisternummer van uw tiener mee.

U ontvangt in de loop van vrijdag 2 maart 2018 een e-mail met de beslissing. Er wordt een plaats gereserveerd op school. U maakt met de school een afspraak, tussen 3 maart 2018 en 23 maart 2018, om uw ticket om te zetten in een inschrijving.
Zaterdag 3 maart 2018 is de school een ganse dag open van 9 tot 17 uur. U kunt dan zonder afspraak inschrijven met uw ticket.

Inschrijvingen voor alle internen en voor instromers van het 2de tot 6de jaar

Alle internen en instromers van het 2de tot 6de jaar hoeven zich niet via het CAR aan te melden, maar kunnen nu reeds een afspraak maken. 

Informatie

Wilt u vooraf wat meer informatie over de school of wenst u een afspraak? Stuur gerust een mailtje naar dhr. Hugo Vangansbeke, directeur eerste graad. (hugo.vangansbeke@sbhg.be)